1, 5 år och hockeycamp

img_2884

Hej,

Pelle har kämpat på under sommaren. Den här gången har det tagit längre tid för musklerna att komma igång men nu är han ganska stark igen. Just nu till och med på hockeyläger 🙂 Man märker att han inte har samma kraft som vanligt men att han ens är där är en seger. I början av sommaren fick han också vara med på ett hockeycamp med några av Sveriges bästa målvakter. Vilken upplevelse för en kille på 9 år 🙂 länk till tv inslaget http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/219226

1a augusti var det 1,5 år sedan behandlingen började. Det är helt otroligt hur det redan kan ha gått så lång tid. Bara 1 år kvar (förhoppningsvis)

Kommande månad kommer Pelle att vara med på ett testprotokoll där han ska äta allpurinetol tillsammans med cellgifterna. Tesen är att det gör cellgifterna mer effektiva och bieffekterna mindre. Förhoppningsvis kan vi då bidra till att andra barn i framtiden får än mer effektiv behandling. Alla läkare säger att det om något bara har positiva effekter för Pelle… Det känns som det är rätt. Hoppas det.

Vi kör på och snart börjar skolan igen. Pelle har fått ett långt sommarlov för att få en chans att hämta sig så nu hoppas vi att han ska vara laddad för fyran. <3

Ha en fortsatt bra vecka

/Hanne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *