Intensivfasen är över ! <3

imageimg_2099

Vi är så sjukt nöjda över att dessa tuffa sex veckor är förbi. Jag tänker inte steka en svamp till. 🙂 Om allt fortsätter som vi vill ska Pelle inte äta mer kortison!! 🙂  Pelle mår lite bättre och har till och med varit två dagar i skolan. Hans värden har dock inte hämtat sig så bra. Han är fortfarande extremt infektionskänslig och får nästan inte göra någon fysisk aktivitet alls på grund av låga trombocyter. Mot underhållsfas 2!

Det hände en annan sak som egentligen inte var bra men som ändå är lite bra 🙂 Pelles kropp tycker ju att den inopererade porten är i vägen. Förra porten trycktes ut och nu är även denna på väg att bli uttryckt. Eftersom resterande cellgifter inte ska tas i porten så kommer man att ta bort den. Om Pelle nu (som hans mamma verkligen hoppas) fortsätter med ishockeyn så kommer detta att underlätta massor. Han har alltid haft lite ont i den och det är otroligt obekvämt när någon rört vid den. Även annan fysisk aktivitet underlättas.

Nu väntar en annan tuff period på jobbet med flytt av lager och kontor 🙂 Ska bli otroligt skönt med större ytor. Att kvalitetsleksaker blir mer populärt passar oss bra. Känns skönt att sälja schyssta produkter. Just nu jobbar vi mycket med att hitta fler fabriker som är fairtrade certifierade. Drömläget är att de då också jobbar i ekologiska material men det är inte helt enkelt. Vi vill alla leva i en schysst värld men det är en djungel att förstå vilka material som är bra och om stämplar och etiketter på dem bara är inköpta logotyper eller om det på riktigt är bra produkter. För några veckor sedan fick vi ny hemsida www.brigbys.se och den tål att visas upp 🙂 Nallebudet blev samtidigt mobilanpassad.

Pelle vill inget hellre än att åka rollerblades just nu. Jag köpte till mig och barnen samtidigt 🙂 Nu har han bara fått åka en gång för värdena varit för låga… för egen del kan jag berätta att det är jättesvårt !! 🙂 Jag som nu lärt mig åka skridskor lite bättre trodde det skulle vara enkelt.. men icke 🙂

Förhoppningsvis får vi ett lite stabilare läge för Pelle och snart tror jag håret kommer tillbaka. På lördag ska vi till Astrid Lindgrens Värld med Barncancerfonden. Det ser vi fram emot.

Ha en fin kväll

Hälsningar

Hanne

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *