Tillbaka i Linköping

fullsizerender-2

Hej,

Då var vi tillbaka i Linköping. Det börjar kännas bekant och vi känner de flesta som jobbar här. Denna gången var tanken att Johan skulle åka med Pelle med arbetssituationen på lagret gjorde att vi fick prioritera att ha lagerchefen på plats hemma. Pelle och jag har det ganska bra och denna gången är det fullt i alla rum. Det är jobbigt att möta föräldrar som precis fått sina besked och ännu värre att möta de som fått samtalet att det inte finns mer att göra. <3 Omänskligt. Samtidigt som det är många tunga möten är det också många man träffar som blir riktiga vänner. Det finns en tröst i att prata med andra som vet hur det är.

Idag var jag ute och sprang en sväng för att få lite motion…. det är väldigt backigt i Linköping .:) sjukt jobbigt.

Pelles högdos började 14.00 och kommer att avslutas 14.00 imorgon. Då är det sövning och cellgifter i ryggen. Vi håller tummarna för att få komma hem redan på torsdag men troligast är ju fredag. Imorgon kommer barncancerfonden hit och bjuder på mat. Trevligt!

Pelle var ju förra veckan i Stockholm och spelade in Skavlan junior. Det kommer att sändas den 19e mars 19.15 på barnkanalen.

Ha en fin kväll

/Hanne och Pelle