På väg hem❤️

image12 Dagar borta från barnen ger ju inte direkt några mammapoäng. 🙁 Det blir ofta så i augusti då vi har intensiva mässperioder. Första veckan i New York var fantastisk. Vi fick väldigt positiv respons, bra ordrar och mycket kontakter. Vi var där 8 dagar och hade 3 fantastiska eftermiddagar ledigt. Två vid poolen och en till shopping. Resten av tiden var jobb på olika sätt men också väldigt roligt!! Jag och min syster Toril landade i Stockholm i onsdags 07.00 och sen började Formex 09.30. Det var minst sagt tufft men funkade ganska bra.

Formex har också varit väldigt bra för oss. Det lutar åt att det är nytt rekord vilket gör det till vår bästa mässa någonsin trots kanonväder och många kunder som stannade hemma. Brigbys som vårt företag heter säljer ju leksaker och barnprodukter och i år hade alla inom den branschen fått byta hall. Vi hade ett väldigt bra nytt läge och våra kollegor hade gjort ett fantastiskt jobb med att sätta upp allt innan vi gled in på onsdagen.

Nu sitter jag på tåget hem till mina älsklingar. Jag saknar de där tre vilddjuren otroligt mycket. Pelle har haft det okej medan jag varit borta även om han ofta mår illa av tabletterna. Han får mer och mer hår och jag tycker det ser väldigt annorlunda ut när vi facetimar. Det ska bli kul att se hur det ser ut live. Tidigare hade han blont och lockigt men så ser det inte riktigt ut nu 🙂 På måndag kväll ska jag och Pelle åka till Linköping för ny högdosbehandling. Då får han först dropp med högdos i 24 h och sen får vi vara kvar 3-4 dagar tills nivåerna av cellgifter i blodet blir låga igen. Hoppas att det förflyter smidigt och att vi kan komma hem snabbt. Tjejerna har börjat första klass medan jag varit borta och det känns inte bra att vara ifrån dem igen:( Sen dröjer det dock innan nästa resa.

Ha en fin vecka,
Kram
Hanne

2 thoughts on “På väg hem❤️

  1. Tack för att du delar med dig.
    Vi känner inte varandra så väl … men en sak…
    Du är en fantastisk mamma.. glöm aldrig det!
    Kram fina

Comments are closed.